Home Thermiek BV Filosofie Product Referenties
   
  Thermiek BV
Specialist in realisatie en renovatie
van professionele verbrandingsovens

Home
Vorige
  Thermiek BV, onafhankelijk en ervaren

Ovenbouw is vaak gekoppeld aan de fabricatie van vuurvaste materialen. Thermiek BV is echter geheel onafhankelijk. Omdat Thermiek BV niet is gekoppeld aan één fabrikant van vuurvast materiaal is het voor ons mogelijk altijd de beste kwaliteit maar vooral ook dat materiaal te kiezen wat het meest geschikt is voor een bepaalde toepassing.
Thermiek BV betrekt de door haar toegepaste materialen dan ook van diverse leveranciers in binnen- en buitenland.

Bij diverse ingenieursbureaus word onze onafhankelijkheid en specifieke kennis van de diverse materialen van meerdere leveranciers zeer op prijs gesteld.
Wij kunnen ook als geen ander tijdens de ontwikkeling van een nieuwe installatie de beste materialen en de juiste montage wijze adviseren.

Ook bij de renovatie van bestaande installaties kunnen wij in overleg met de opdrachtgever de uitvoering van de vuurvaste vuurvast-isolerende bekleding aanpassen.
Hiermee hebben wij in het verleden al meerdere successen geboekt waarbij de levensduur van de door ons geleverde en geïnstalleerde bekleding aanzienlijk verlengd werd.

Naast de kwaliteit van de toegepaste materialen is ook de juiste montage van deze materialen van het grootste belang. Thermiek BV beschikt over een team van zeer ervaren medewerkers welke naast een zeer grote materiaal kennis ook de diverse specifieke problemen van de verschillende type industriële ovens kennen.
Naast een zorgvuldige selectie van het personeel zorgt Thermiek BV tevens voor de nodige scholing en bijscholing van haar personeel.

Om ervoor zorg te dragen dat onze werkzaamheden op een veilige, gezonde en milieuverantwoorde manier worden uitgevoerd hebben alle medewerkers een VCA opleiding en is Thermiek BV volledig VCA gecertificeerd. Bekijk hier het formulier kwaliteitsbeleid en doelstellingen.
   
   
Contact

De Panoven 11
4191 GV Geldermalsen
Tel.: 0345-575717
Fax: 0345-575347

Email: mail@thermiekbv.nl
Internet: www.thermiekbv.nl

KvK: 11023576

© Thermiek BV
Alle rechten voorbehouden
 

vca
 
 
 
  Thermiek BV is een onderdeel
van de Huijser Holding BV